Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВодещият на Здравей, България Виктор Николаев побесня сред

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВодещият на Здравей, България Виктор Николаев побесня сред
Коментари Харесай

Виктор Николаев побесня: Защо 80-годишна онкоболна жена със счупена тазобедрена става не е взета в болница?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Водещият на " Здравей, България " Виктор Николаев побесня измежду репортаж от Плевен. От него излиза наяве, че 80-годишна онкоболна жена не е призната в болница, откакто е паднала вкъщи и си е счупила дясната тазобедрена става в нощта против Великден. Дошлият екип на Спешна помощ е сложил обезболяващо на дамата - аналгин. Д-р Цветков посочи, че след прегледа е открил счупването, само че при такива случаи не е наложително пациентът да бъде приет в болница и по тази причина е поставил обезболяващо. На другия ден дъщерята на болната още веднъж се е обадила на Спешна помощ, майка й е откарана в болница, където е доказано, че има фрактура на тазобедренета става и се постанова интервенция.

 

Как може, 80-годишна онкболна жена да бъде изоставена на Великден със счупена тазобедрена става. При пристигнал доктор в дома й, да не е я хоспитализират, а я обезболили. Да се чуди човек на това нещо. Близките на дамата не са подали тъжба, само че казусът е на вниманието на здравния министър, разяснява гневният Виктор Николаев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР